tiistai 31. maaliskuuta 2009

Penisten silpojat

Veitsiä teroitellaan sillä Suomessa korkein oikeus on antanut luvan leikellä pikkulasten sukuelimiä. Kirjoitan korkein oikeus pienin kirjaimin, sillä oikeus on halventanut itsensä. Tuon alemmas ei ihminen voi vajota.

Miesten tasa-arvoyhdistys kiinnittää huomion ihmisoikeuspoliittiseen selontekoon. Selonteko on valtioneuvoston tekosia. Se tekee selvää poikien ihmisoikeuksista ja haluaa leikellä pikkuisia peniksiä.

Onko peniksen leikkaaminen paha juttu? On. Se on paha juttu. Olen nähnyt silpomisvideon, jossa ammattitaitoinen silpoja ensin survaisee metallisen levyn peniksen ja esinahan väliin. Pienen pojan huutaessa tuskaansa, leikkelijä liikuttelee metallia esinahan alla ja iho irtoaa kiinnikkeistään. Huuto jatkuu.

Lapsen kiljuminen keskeytyy hetkeksi kun puoskari vaihtaa instrumenttia. Seuraavaksi hän kiertää metallisen putkilon terskan ympärille ja pullauttaa esinahan putkilon päälle. Lapsi kiljuu tuskasta. Eikä verinen vaihe ole edes alkanut. Katsoessani videota tässä kohtaa minulta lensi yrjöt. Oikeuden tuomareilla ei lennä yrjöt, he syövät pitkän lounaan lapsen kiljuessa ja sallivat videon jatkuvan.

Miten väkivalta poikaa kohtaan jatkuu? Kun metallinen putki on ujutettu terskan ympärille ja esinahka on pullautettu metallin päälle, puoskari alkaa verisen leikkelyn. Hän ottaa käsiinsä sakset. Tässä kohtaa lapselta ääni murtuu. Kiljunta on noussut niin korkeisiin ääniin, että kurkku ei kestä, vaan pienestä suusta kuuluu rohinaa niin kuin lapsi olisi vajoamassa shokkiin. Sakset leikkaa esinahan halki. Verta roiskuu leikkaajan käsille. Lapsi korisee.

Kun esinahka on halkaistu, leikkelijä ottaa toisen instrumentin käteensä ja pyyhkii ihon puhtaaksi verestä. Lapsi kiljaisee kun pienet esinahan riekaleet venyytetään takaisin putken päälle ja siihen sovitetaan letkunkiristimen rengasta. Operaattori kiristää ruuvia. Lapsen korina loppuu ruuvin kiristyessä ja hän alkaa uudelleen kiljua niin kimakasti, että haen keittiöveitsen ja haaveilen että pääsisin leikkaamaan puoskarilta päänahan irti kallosta.

Leikkelijä kiertää ruuvia tiukemmalle pienen lapsen vääntelehtiessä ja koristessa ja kirkuessa ja verta valuu laajalti peittäen instrumentit punaiseen pienen pojan vereen. Lopulta lapsi korahtaa kun metallirengas kiristyy äärimmilleen ja pureutuu esinahkaan ja hitaasti liha alkaa haljeta.

Esinahka irtoaa pienen pojan peniksen päältä renkaana. Poika valahtaa tajuttomaksi. Puoskari irroittaa metalli-instrumenttinsa peniksen ympäriltä. Sitten hän pyyhkii karhealla pyyhkeellä vasta paljastunutta terskan ihoa verestä puhtaaksi ja hymyilee kameralle vieressään tajuton pikkupoika.

Korkein oikeus pitää tekoa ymmärrettävänä, sillä jumala on heidän mielestään asettanut ihmisille velvollisuuden kohdella syntyviä poikalapsia julmasti ja vihamielisesti. Pojilta on näin riistetty ihmisoikeudet Suomessa.

Vihaan korkeinta oikeutta.

Linkki Miesten tasa-arvoyhdistyksen lausuntoon: http://miestentasaarvory.wordpress.com/miesten-tasa-arvon-linkkeja/lausunto-valtioneuvoston-ihmisoikeuspoliittisesta-selonteosta/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti